Hírlevél

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, és egy Farsangtól Pünkösdig - Népi játszóházi foglalkozások az óvodában című e-bookot kap ajándékba!

Név / E-mail címProgramajánló

Pályázatok
Energiahatékonyság és energiatudatosság a mindennapokban
Az E.ON energiavállalat alkotói pályázati felhívása 3-6 éves gyermekek, óvodás csoportok számára "Energiahatékonyság és energiatudatosság a mindennapokban" címmel.

Tovább...
 
Csip-csup óvodai csodák pályázat
A Tolnay 100 Emlékév Alapítványa országos jeligés pályázatot hirdet, Tolnay Klári művésznő születésének 100. évfordulója alkalmából óvodák számára.

Tovább...
 
Pöttyös Panni kreatív pályázat
Pöttyös Panni kreatív pályázat 5-8 éveseknek
A Móra Könyviadó pályázati felhívása
A Pöttyös Panni-sorozat Bolondos szerszámok című kötetében a főszereplők vadgesztenyéből készítenek bababútorokat. A gyerekek ennek mintájára  készíthetik el saját házaikat, bútoraikat és a ház lakóit, vendégeit - minél több gesztenye felhasználásával.

Tovább...
 
Meseíró pályázatot indít a Játszóvilág Egyesület
Játékos megmérettetésre hív a közös játék öröméért alakult Játszóvilág Egyesület az óvodásoknak és alsó tagozatosoknak kiírt meseíró pályázatában.
Tovább...
 
Az ország legzöldebb óvodája
Ebben az évben is várja az ország legzöldebb óvodája címre pályázók jelentkezését szeptember 30-án éjfélig a Magyar Mezőgazdasági Múzeum a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) és az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) megbízásából.

Tovább...
 

Óvónők.hu képeslap

Küldjön virtuális képeslapot!

 

ovonok.jpg

Lepje meg barátait, kollégáit!

A közelgő ünnepek, névnapok, vagy születésnapok alkalmából küldjön online képeslapot szeretteinek, barátainak, kollégáinak!

No, és böngésszen bátran a naponta frissülő cikkek között.

Tovább a képeslapküldésre >

Hirdetés

spacer